Παροχές

Πισίνα & Μπαρ

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου λειτουργεί τόσο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου όσο και για τους εξωτερικούς επισκέπτες. Απολαύστε τον καφέ σας και τα κοκτέιλ σας δίπλα στην πισίνα ή κάντε μια βουτιά στα δροσερά νερά.

Μια όαση στην Άρτα, μια απόλυτη ανάγκη για το καυτό καλοκαίρι.

Εστιατόριο

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μεσογειακές και τοπικές γεύσεις της Ηπείρου.

Στο μπουφέ των πρωινών μας ο επισκέπτης θα γευτεί παραδοσιακές πίτες, φρέσκο χειροποίητο ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκίσματα. Σε συνεννόηση με τον chef του ξενοδοχείου μας μπορούν να προσφερθούν γεύματα gluten free, vegan, καθώς και ότι επιθυμεί ο πελάτης.

Το Μενού Μενού Ημιδιατροφής Κρασιά & Ποτά Καφέδες & Αναψυκτικά

Το Hotel Byzantino μπορεί να φιλοξενήσει κάθε ειδών ειδικές εκδηλώσεις. Στον κήπο, δίπλα στην πισίνα, προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια ξεχωριστή περιποίηση για την ιδιαίτερη σας περίσταση. Η εμπειρία μας και το καλά οργανωμένο προσωπικό θα σας προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες στιγμές που θα θυμάστε.

Εκδηλώσεις

Θερινός Κιν/φος

Το καλοκαίρι ο κήπος μετατρέπεται σε υπαίθριο κινηματογράφο. Απολαύστε μια ταινία και ένα ποτό με τους φίλους σας κάτω από τα καλοκαιρινά αστέρια. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.